Dijous, juny 27, 2013 - 14:15
Què és la seu electrònica?

 

FES CLIC ACÍ SI NO HAS ACCEDIT MAI O SI TENS PROBLEMES PER A ACCEDIR A LA SEU

 

La seu electrònica és el lloc on els ciutadans poden relacionar-se amb l’Ajuntament de forma interactiva, per demanar informació de manera segura i accedir a serveis sota un règim d'identificació, autenticació, contingut mínim, protecció jurídica, accessibilitat, disponibilitat i responsabilitat.

La seu electrònica de l'Ajuntament d'Almassora s'ha creat per respondre davant la necessitat d’oferir els serveis electrònics als ciutadans i complir amb la Llei 11/2007, de 22 de juny, d'Accés Electrònic dels Ciutadans als Serveis Públics.

En la nostra seu, tens disponible una sèrie d'informació, serveis i tràmits electrònics municipals als quals pots accedir des del teu ordinador, sense haver de desplaçar-te.

Des de la seu electrònica, pots validar documents de l'Ajuntament firmats electrònicament, realitzar tràmits administratius, consultar els teus expedients des de la Carpeta Ciutadana, veure el tauler d'anuncis, accedir al perfil dels contractants (un lloc on es poden consultar les contractacions que es troben en vigor).

Així mateix, pots consultar la forma de realitzar els tràmits de l'Ajuntament, conèixer si n’està disponible la tramitació de forma presencial, o electrònica, i els formularis que s’han d'utilitzar per a fer-la. També pots consultar informació pròpia de l'Ajuntament, com l'ordenança que ha fet possible la seu electrònica, la resta d'ordenances municipals, el calendari de dies inhàbils i el calendari dels contribuents i més coses que, en algun moment, et poden interessar.

Dins de la seu, hi ha espais privats per a tu. Per a accedir-hi, has d'identificar-te amb el teu certificat electrònic, un certificat que pots sol·licitar-nos en l’oficina del SIAC, si encara no el tens.

dl dm dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal