Participació ciutadana
Descripción

Enquesta sobre desenvolupament urbà

L'Ajuntament d'Almassora treballa en l'elaboració d'una Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrada (EDUSI), que puga ser cofinançada a través del programa FEDER de la Unió Europea. Per aquest motiu sol·licitem la teua col·laboració responent a les següents preguntes. Es garanteix l'anonimat i els resultats estan protegits per la Llei de Secret Estadístic.

Fes clic ací per a participar. Moltes gràcies per la teua col·laboració.

 

Enquestes actives

Fes clic ací per accedir a les enquestes actives que hi ha ara al nostre Ajuntament.

 

Pressupostos Participatius

L'Ajuntament d'Almassora està obert de bat a bat a tot el veïnat; per això, volem conéixer les teues prioritats i que ens ajudes a elaborar els pressupostos de l'any vinent. Ens interessa l'opinió dels joves, els pares i les mares, les famílies, els majors, els estudiants i de tots els que feu gran el nostre poble amb el vostre esforç diari.

Abans de fer els pressupostos demanem a la ciutadania que ens diga aquelles necessitats que té de cara a incloure-les per l'any vinent. Una vegada recopilades totes les propostes fem una enquesta per a seleccionar aquelles que, segons els vostres vots, són més necessàries o requerides. Tot això ens ajuda a fer el pressupost municipal.

Junts decidim!

dl dm dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal