Divendres, febrer 17, 2017 - 10:45
La VII Ruta de la Tapa i el Vi obri la inscripció als restaurants d'Almassora
L'edició s'estendrà entre el 31 de març i el 30 d'abril

L'Ajuntament d'Almassora ha obert el termini d'inscripció per als restaurants interessats a participar en la VII Ruta de la Tapa i el Vi. En aquesta ocasió, el certamen gastronòmic s'estendrà entre el 31 de març i el 30 d'abril sota el lema de costum: 'A l'abril, tapes mil'. El circuit tornarà a aprofitar la Setmana Santa, que començarà el 13 d'abril, com a reclam de públic.

El regidor de Comerç, Santiago Agustí, ha convidat als negocis a sumar-se a aquesta iniciativa “que suposa un revulsiu de primer ordre per a dinamitzar l'oferta d'oci d'Almassora durant un mes”. Per a açò, els negocis han de registrar la seua sol·licitud en el Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) o en l'establiment DiVino, col·laborador de l'esdeveniment.

El termini per a inscriure's finalitza el dilluns 6 de març. Fins llavors, els negocis únicament han de comunicar la seua intenció de participar en la ruta, atès que la inscripció en el circuit gastronòmic és gratuïta. El consistori i els establiments interessats es reuniran en unes setmanes per a consensuar les condicions d'aquest setè certamen en el qual tornarà a oferir-se una tapa i una copa de vi com a reclam per a la clientela.

Cal recordar que en 2016, la ruta es va convertir en la més nombrosa des de 2012 en comptar amb la participació de 24 negocis locals. “Tornarem a contactar amb tots ells perquè repetisquen i cercarem també que nous establiments i uns altres que van participar en el passat s'afegisquen a una proposta que ha d'anar creixent any rere any”, ha assenyalat Agustí.

Les tapes sense gluten i la incorporació de l'aplicació per a mòbils amb tota la informació de la ruta van ser dues de les novetats de l'última edició. Per açò, el departament de Comerç treballa ja per a millorar la iniciativa i que torne a resultar atractiva per al públic. “No pot faltar en el calendari d'esdeveniments d'Almassora, però hem de mantenir l'al·licient perquè els veïns tornen a eixir al carrer a degustar aquesta oferta”, ha destacat Agustí.

dl dm dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal