Dimarts, febrer 14, 2017 - 13:00
Un centenar de candidats opta a cobrir el lloc de psicòleg en la residència de la tercera edat d'Almassora
El tribunal valorarà principalment l'experiència professional i la formació complementària i especialitzada

La residència de la tercera edat d'Almassora va tancar el passat 5 de febrer el termini per a la recepció de les candidatures amb l'objectiu de cobrir la plaça de psicòleg, un lloc per al qual és necessari comptar amb l'especialització en psicologia clínica o equivalent. Tal com ha confirmat la direcció del centre, 101 professionals de diferents punts de la Comunitat Valenciana han presentat la documentació requerida per a optar al càrrec.

A partir d'avui, un tribunal format per funcionaris avaluarà els mèrits dels aspirants segons el sistema de puntuació establit per les bases que regeixen la creació de la borsa. L'experiència professional en llocs similars, tant en residència de persones majors i depenents com en l'administració en tasques vinculades al treball social, aportaran fins a 20 puntos. Així mateix, els candidats que disposen de formació complementària o especialitzada podran rebre fins a sis punts per ella, així com per coneixements d'idiomes o per haver exercit com a docents en matèries relacionades amb la psicologia.

Després de la valoració de les candidatures, l'equip directiu entrevistarà als cinc professionals que obtinguen major puntuació en el concurs de mèrits. Superada aquesta fase, l'aspirant que hi haja aconseguit el millor resultat s'incorporarà a la plantilla del centre i la resta passarà a formar part de la borsa de la residència.

L'edil de Serveis Socials i Sanitat, Diana Belliure, ha felicitat al centre per “l'excel·lent gestió econòmica que estan duent a terme”, la qual ha permès, segons la regidora, “introduir reforços en la plantilla i millorar els equipaments i les instal·lacions”. Belliure ha recordat que “el tancament del balanç de comptes de 2016 és a punt de confirmar-se i els bons resultats demostren que és possible oferir un servei public de qualitat si s'optimitzen els recursos dels quals disposem”.

Cal recordar que l'equip de govern ha incrementat en més de 40.000 euros la disposició de fons a la residència per a aquest 2017, un capital amb els quals l'adreça del centre preveu fer front a la contractació d'aquest professional i cobrir les vacances del personal durant el període estival. L'entitat, compta amb un pressupost d'1.345.314,63 i atén a 71 usuaris amb un plantilla de 50 treballadors.

Aquesta es la segona borsa que activa la residència de majors d'Almassora, la qual va anunciar al novembre de 2015 la convocatòria d'una de treballadors socials. En aquell moment, 57 candidats van presentar la documentació per formar-ne part.

dl dm dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal