Divendres, febrer 17, 2017 - 14:15
El Servei Esportiu Municipal d'Almassora multiplica l'oferta d'activitats dirigides davant l'increment d'usuaris
El departament ha adaptat els horaris de les activitats perquè els abonats puguen acudir a més classes

El creixement registrat en el nombre d'abonats del Servei Esportiu Municipal (SEM) d'Almassora ha portat a la Regidoria d'Esports a introduir nombroses novetats en l'oferta d'activitats dirigides per a satisfer la demanda. Les millores aplicades suposaran que els usuaris gaudisquen de fins a set noves classes de les disciplines que més populars com pilates o zumba.

Així mateix, els tècnics de l'àrea han optat per endarrerir l'inici d'algunes activitats alguns minuts de manera que els assistents a les sessions del torn anterior puguen incorporar-se a altres clases. D'aquesta manera, els abonats poden seguir un circuit d'exercicis combinats i aprofitar al màxim els serveis oferits.

L'edil d'Esports, Xavier Trenco, ha assegurat que “la nova oferta esportiva respon a les peticions que molts veïns ens han fet arribar respecte a horaris i espais disponibles i esperem que, l'esforç que el SEM fa per a oferir més opcions, cobrisca aquesta demanda”. Trenco ha informat que “l'ús de les sales i dels serveis d'activitats dels quals disposem frega el 100%, la qual cosa garanteix una major amortització dels costos de posada en marxa i manteniment”.

El regidor ha recordat que “enfront de la caiguda en picat d'usuaris que va suposar l'increment de preus aplicat per l'anterior govern, queda demostrat que les noves tarifes han fet créixer un 55% el nombre abonats i, per tant, permeten que les instal·lacions estiguen més aprofitades i que un major nombre de veïns gaudi d'aquest servei públic”.

La nova política de gestió esportiva del SEM inclou multitud d'opcions per a estimular la pràctica esportiva entre els abonats de totes les edats. Així doncs, els usuaris poden apuntar-se als reptes mensuals que els monitors del servei plantegen i intentar millorar les seues marques, mentre que els majors de 60 anys gaudiran de plans d'exercici adaptats a la seua forma física. També una vegada al mes, els pares i mares poden portar els seus fills a les classes i practicar esport en família. En els pròxims mesos, els usuaris gaudiran d'una prova de triatló 'indoor' i de celebracions temàtiques, com la de Carnestoltes, que tindrà lloc del 20 a 24 de febrer.

dl dm dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal