Divendres, maig 19, 2017 - 12:15
Convocat el I Concurs de Pintura, Dibuix i Il·lustració Jove d'Almassora
L'Ajuntament repartirà 2.500 euros en premis entre els guanyadors

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Almassora ha convocat el I Concurs de Pintura, Dibuix i Il·lustració Jove per a aquest 2017 amb l'objectiu de “promoure la creativitat i l'activitat cultural en el municipi”, en paraules del regidor de l'àrea, Xavier Trenco. El certamen està obert a artistes d'entre 14 i 35 anys, per la qual cosa el consistori ha creat dues categories en funció de l'edat.

Així doncs, les propostes d'autors d'entre 19 i 35 anys seran incloses en la categoria B i el guanyador rebrà un premi de 1.000 euros, mentre que el segon classificat obtindrà 600 euros i el tercer, 300 euros. Els candidats d'entre 14 i 18 anys hauran de presentar les seues creacions en la categoria A, el guanyador de la qual rebrà un premi de 300 euros i el segon i tercer classificat 150 euros cadascun.

Tant la tècnica com el tema de les obres presentades són lliures i els treballs realitzats mitjançant procediments digitals seran també admesos en el concurs. Cada candidat podrà presentar fins a dues obres, que hauran de ser inèdites i no haver sigut premiades en cap altre concurs. Un jurat format per persones vinculades a les arts plàstiques o a entitats juvenils triarà les obres guanyadores.

Per a l'edil de Joventut la convocatòria del certamen servirà per a “estimular la iniciativa i premiar les aptituds artístiques dels joves d'Almassora, així com reconèixer el talent de les noves generacions”. Per aqueix motiu “totes les obres presentades seran exposades en espais públics municipals, de manera que els veïns puguen reconèixer l'aportació cultural i social que representen”, ha avançat Trenco.

Cal destacar que el termini per a dipositar les propostes artístiques en l'Ajuntament d'Almassora finalitza el pròxim 22 de setembre. Els requisits que els candidats hauran de complir seran que les obres no mesuren més de 150 cm en cada costat i que descansen sobre un suport rígid. Els treballs digitals també hauran de presentar-se en paper i sobre aquest tipus de suport. A més, aquells candidats menors d'edat hauran d'adjuntar a la documentació requerida un document acreditatiu del consentiment de pares o tutors.

Descarrega les bases

dl dm dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal