Dimarts, febrer 14, 2017 - 14:30
Almassora estén la celebració del Carnestoltes a la piscina municipal
A la festa festa infantil i l'actuació de 'Trobadorets' s'afig un concurs de disfresses en la instal·lació esportiva

La celebració del Carnestoltes a Almassora unirà música, disfresses i esport en una setmana d'esdeveniments que començaran el dilluns 20 de febrer i acabaran el divendres 24. A la festa infantil amb la qual la Regidoria de Joventut culminarà el festeig, se sumen també les activitats que el Servei Esportiu Municipal (SEM) ha programat durant tota la setmana en la piscina.

Així doncs, aquells que acudisquen a la piscina municipal disfressats seran fotografiats en el panell commemoratiu del Carnestoltes que el SEM mantindrà durant tota la setmana en la instal·lació. Les imatges es publicaran en el perfil de Facebook del servei i a aquelles instantànies que major nombre de vots obtinguen en les categories d'adults i de xiquets el restaurant Frankfurt 87 els regalarà dos sopars per a dues persones i dos berenars per a quatre amics, respectivament.

El divendres 24, i després de la celebració de Carnestoltes en els centres educatius, el consistori allargarà la festa des de les 17.00 hores al centre social Sant Felip. En l'esdeveniment, els xicotets podran gaudir d'atraccions inflables, maquillatges de fantasia, jocs i tallers de manualitats. La guinda la posarà l'actuació del grup 'Trobadorets', al qual amenitzarà la festa a partir de les 19.00 hores.

L'edil de Joventut i Esports, Xavier Trenco, ha animat a xicotets i majors a unir-se a les activitats programades i ha incidit en la inclusió d'actes de caràcter esportiu en una celebració que “hem convertit així en intergeneracional”. El regidor ha agraït la col·laboració prestada pel Frankfurt 87 en el concurs fotogràfic i ha destacat que la festa infantil serà organitzada per l'empresa local Duendelandia.

Imatges: 
dl dm dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal