Dimarts, agost 27, 2013 - 10:15
Salutació de l'Alcaldessa

Benvingut/da al portal web de l’Ajuntament d'Almassora. És per a mi un grandíssim orgull dirigir-me a tu com a alcaldessa d'Almassora.

La transparència i la participació seran els pilars bàsics d'aquesta nova etapa de l'Ajuntament d'Almassora. Per això, des d’ací posem al teu abast tota la informació i notícies importants per als nostres veïns i veïnes, que es reforçarà a través de les xarxes socials com Twitter i Facebook. A més, en aquest portal també t’oferim la possibilitat de poder visitar el nostre patrimoni, els nostres actius, llegir la nostra història i conéixer les nostres festes.

En els dies actuals, la proximitat i la transparència han de ser un dels objectius primordials de qualsevol corporació municipal. I amb eixe esperit està concebut este espai, per tal que tots puguem, des de qualsevol indret del món, aguaitar a través de la finestra del nostre ajuntament tot el que es viu al nostre poble.

En definitiva, espere que pugues gaudir i utilitzar esta eina que posem a la teua disposició, i que pretenem millorar per construir un Ajuntament més obert i transparent. Però per damunt de tot, espere que siga una eina que ens faça més pròxims.

Aprofite per enviar-te, des d’ací, una afectuosa salutació i donar-te les gràcies per haver visitat la nostra pàgina web.

Susanna Nicolau Hidalgo
Alcaldessa d'Almassora

dl dm dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal