Dimarts, agost 27, 2013 - 10:15
Salutació de l'alcaldessa

Benvingut/a a la pàgina web de l'Ajuntament d'Almassora. És una satisfacció enorme poder rebre-li com a alcaldessa d'Almassora.

En els nous temps de la nostra localitat, la participació i opinió ciutadana tenen un pes molt significatiu en les decisions que pren l'Ajuntament. Per açò, amb la transparència com un dels pilars de la nostra actuació política, posem a l'abast de vostè tota la informació possible sobre Almassora. Des del nostre patrimoni i la nostra història, fins a les nostres activitats i festejos més populars. Així, en el nostre portal web i xarxes socials podrà trobar notícies que puguen ser del seu interès.

En aquest sentit, l'Ajuntament d'Almassora està treballant en la creació d'una nova pàgina web. A més, compta ja amb l'aplicació oficial per a mòbils la descàrrega de la qual és gratuïta. Aquestes eines aproximen l'administració local als nostres ciutadans per a potenciar encara més aspectes clau que defineixen la nostra gestió, com la transparència, la proximitat i la participació ciutadana.

D'altra banda, com a alcaldessa d'Almassora li assegure que durant els pròxims dos anys l'equip de govern al complet va a treballar intensament en el progrés de la nostra localitat. Escoltarem la seua opinió i millorarem tot allò que estiga en les nostres mans. Almassora té potencial per a seguir creixent i des d'aquest Ajuntament intentarem que tots els almassorins se senten orgullosos de la seua població.

Aprofite l'ocasió per a enviar-li una cordial salutació i agrair la seua visita al portal web de l'Ajuntament d'Almassora.

 

Merche Galí Alfonso

Alcaldessa d'Almassora

dl dm dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal